antiAIDS

30_11_2010
antiAIDS

Povodom Svjetskog dan borbe protiv AIDSa Info zona će u srijedu navečer poklanjati kondome, a na facebooku <strong>prigodno</strong> možete riješiti kviz. U četvrtak će se prikazati film Transit, a sad pogledajte vjerojatno najintrigantnija antiAIDS spot :)

Prvi dan prosinca obilježava se kao Svjetski dan borbe protiv AIDSa, teške bolesti imunološkog sustava čiji je uzročnik HIV, a koja se ne prenosi tako lako no zaraženi su često zbog neznanja stigmatizirani.

Da besparica barem na jednu noć ne utječe na sigurnost sexa Info zona će u srijedu navečer poklanjati kondome u nekoliko splitskih klubova i kafića, a na facebooku prigodno možete riješiti jedan od onih rijetkih edukativnih kvizova i pokazati i dokazati svoj status.

Vjerojatno najintrigantnija antiAIDS kampanja

U četvrtak u 18 sati, u suradnji sa Crvenim križem, u prostoru Info zone prikazat će se film Transit napravljen u sklopu MTV-jeve kampanje Staying Alive koja ima za cilj podizanje svijesti o HIVu te smanjenje stigme i diskriminacije osoba koje žive sa HIVom. Devedesetominutni film namijenjen mladima vodi nas kroz živote mladih na četiri kontinenta. Radnja se odvija u St Petersburg-u, Mexico City-u, Najrobiju i Los Angeles-u.