Večer mladih stvaraoca

30_11_2010
Večer mladih stvaraoca

Izložbom diplomskih radova studentica likovne kulture i likovne umjetnosti nastavlja se suradnja Info zone i UMAS-a. Otvaranje izložbe je u <strong>petak</strong>, a točno 105 minuta nakon otvaranja, na platnu će se prikazati film <em>Mjesto na kojem je umro posljednji čovjek</em>...

Izložbom diplomskih radova studentica likovne kulture i likovne umjetnosti nastavlja se suradnja Info zone i UMAS-a. Svoje radove ovog puta izlažu Lovorka Radun-Perišić, Sanja Taraš i Ana-Marija Trevižan koje su kao specijalizaciju odabrale kiparstvo. Otvaranje izložbe je u petak u 19:30, a radove se može pogledati do 13. prosinca 2010.

Mirovanje je iluzija - Sanja Taraš

Točno 105 minuta nakon otvaranja izložbe, u 21:15, Info zona će se iz galerijskog prostora transformirati u projekcijsku dvoranu, a na platnu će se prikazati film Mjesto na kojem je umro posljednji čovjek čiju režiju i scenarij potpisuje Ivan Perić. Film, dakako, nema veze s izložbom :)

Razgovor s filmskom ekipom za emisiju Stimulator

Nakon nedavne premijere i prvih pozitivnih kritika u medijima, SF art triler mladih entuzijasta sada možete ponovno pogledati i u Info zoni. Premijera filma bila je i povod za nedavni razgovor sa cijelom, dvočlanom, tehničkom ekipom filma.