I nema veze šta Hajduk nema veze...

27_11_2010
I nema veze šta Hajduk nema veze...

S temperaturom zraka opala je na Poljudu i euforija, nema gužve na ulazima, tek koja tisuća <strong>najvjernijih </strong>na tribinama. Orila se tribinama pjesma "i nema veze šta Hajduk nema veze...", a Osječani su postigli pobjedonosni(?) autogol. Pogledajte album!

Split je svoju utakmicu morao odgoditi zbog snijega na varaždinskom stadionu, a Hajduk se kao domaćin u blatu hrvao s Osijekom. S temperaturom zraka opala je na Poljudu i euforija, nema gužve na ulazima, tek koja tisuća najvjernijih na tribinama.

Kad je dobro svi su Hajduk, kad pada tu su - malobrojni

Napadao je Hajduk od početka, stvarao prigode, ali lopta nije htjela u gol pa je na kraju morao i juriti gol zaostatka. Baš kod izjednačujućeg pogotka Torcida je porukom na sjevernoj tribini uputila posljednji pozdrav sedamnaestogodišnjem Lovri Buljanu, navijaču Hajduka kojem je Ibričić često posvećivao golove, a koji je nedavno izgubio bitku s teškom bolesti.

Orila se tribinama pjesma "i nema veze šta Hajduk nema veze...", a Osječani su u jednom od brojnih odbijanaca u šesnaestercu postigli pobjedonosni(?) autogol za pobjedu Hajduka 2:1. Teška utakmica koja ne vraća previše optimizma pred europski susret s AEKom u srijedu u 19 sati.

Pogledajte album u foto galeriji!