Što je Kocka bez koncerata?

26_11_2010
Što je Kocka bez koncerata?

Klub Kocka do daljnjega <strong>obustavlja</strong> sav koncertni program! Vijest je potvrdilo i vodstvo kluba, a kao razlog navodi – rješenja inspektorata za zaštitu od požara. U uređenje Doma uloženo je preko 15 milijuna kuna, no još ne postoji adekvatna protupožarna zaštita objekta?!

Klub Kocka do daljnjega obustavlja sav koncertni program! Vijest je potvrdilo i vodstvo kluba, a kao razlog navodi – rješenja inspektorata za zaštitu od požara. Iskoristili su priliku i da još jednom pozovu sve udruge i pojedince da im se pridruže u podizanju kvalitete kulturno umjetničkog programa za mlade koji će se i dalje nesmetano odvijati u podrumu Doma mladih.

Nema koncerata, ali podrum Doma mladih ne zatvara vrata

Nevjerojatno je da, iako je u prethodnih šest godina u uređenje Doma uloženo preko 15 milijuna kuna, još ne postoji adekvatna protupožarna zaštita objekta. Multimedijalni kulturni centar, gradska institucija koja upravlja čitavom zgradom, i Grad Split kao vlasnik zgrade izradili su elaborat za cijelu zgradu i predali ga inspektoratu za protupožarnu zaštitu koji treba potvrditi njegovu valjanost kako bi se krenulo u realizaciju projekta – pojasnili su nam iz Koalicije udruga mladih izražavajući nadu da će ubrzo moći nastaviti realizaciju svih svojih programa u podrumu zgrade.

napisao: Pile
foto: Hrvoje Podrug