Što se u kinu uhvati u mrežu?

25_11_2010
Što se u kinu uhvati u mrežu?

Prošlog tjedna najavljena <em>Cura na lošem glasu</em> od ovog je četvrtka na redovnom <strong>programu </strong>Broadway kina uz <em>Red</em> i <em>Ondine</em>. Pošaljite mail jer možda ovog vikenda baš vas čekaju dvije besplatne ulaznice za neki od ovih filmova...

Prošlog tjedna pretpremijerno najavljena Cura na lošem glasu od ovog je četvrtka na redovnom programu Broadway kina pa možete pogledati kako je Olive pokrenula trač o sebi i tako uzrokovala lavinu laži o djevičanstvu i promiskuitetu, a time ujedno zbrinula toliko željenu popularnost

Cura na lošem glasu - od četvrtka u redovnom programu

Moderna bajka Ondine unijet će malo fantastike u naše živote. Film prati život irskog ribara (ulogu tumači poznati glumac Colin Farell) koji u svojoj mreži nalazi prelijepu ženu nepoznatog porijekla. Ljubav je na pomolu, a ribarova je kći uvjerena da je riječ o magičnom biću. Hoće li i ova bajka imati sretan kraj te postoji li tamna strane magije? Neka vas mašta ponese!

Ondine - život irskog ribara koji u svojoj mreži nalazi prelijepu ženu

Film Red pršti od izuzetnih glumaca koji se pojavljuju u njemu. Na listi se nalaze Mary-Louise Parker, Bruce Willis, Morgan Freeman, Hellen Mirren i John Malkovich. Skoro pa je to dovoljno da filmofile zaintrigira i odvuče u kino. Ova godina je definitivno godina (umirovljenih) špijuna (Salt, The A-Team, Losers...). O čemu se tu zapravo radi? Bivši agent CIA-e okuplja umirovljene špijune u pokušaju otkrivanja urote koja zataškava mračnu prošlost predsjedničkog zamjenika. Frank Moses (Willis) je bivši agent koji je vodio normalan život sve dok se nije pojavio ubojica s namjerom da ga likvidira. Nakon što je njegov tajni identitet otkriven te njegova ljubav ugrožena, Moses mora osposobiti stari tim i otkriti tko ih je krenuo uništiti.

Film Red pršti od izuzetnih glumaca koji se pojavljuju u njemu

Pošaljite mail s naslovom Broadway te imenom i prezimenom na [email protected] jer možda ovog vikenda baš vas čekaju dvije besplatne ulaznice za neki od ovih filmova.


Dobitnici, odnosno dobitnice, su:

Antonela Vručinić (Cura na lošem glasu)
Ana Restović (Ondine)
Višnja Troskot
(Red)

napisale: T. Radić i A. Padovan