Pomozi: opet očisti ormare i police

14_11_2010
Pomozi: opet očisti ormare i police

Opet je došlo vrijeme za jesensko čišćenje u kojem sve one predmete koji nam samo skupljaju prašinu na policama možemo donirati za prodaju na humanitarnom<strong> buvljaku</strong>. Sav prihod namijenjen je opskrbljivanju Socijalne samoposluge za dvije stotine ugroženih obitelji...

Opet je došlo vrijeme za jesensko čišćenje u kojem sve one predmete koji nam samo skupljaju prašinu na policama možemo donirati za prodaju na humanitarnom buvljaku.

Udruga Most akciju A di si ti!? organizira već desetu godinu za redom, a ovo je četvrta godina da u sklopu nje organizira i buvljak. Sav prihod namijenjen je opskrbljivanju Socijalne samoposluge u kojoj će pred blagdane dvije stotine socijalno ugroženih obitelji sa šireg splitskog područja dobivati hranu i kućne potrepštine.

Na buvljaku će opet prodavati vesela ekipa volontera (foto: Rene)

CD-ove, DVD-ove, knjige, suvenire, ukrase, nakit, stripove, promotivne majice kratkih rukava, gramofonske ploče i slične nove ili rabljene predmete možete donijeti radnim danom u Info zonu (iza sv. Frane) i udrugu Most (Zvonimirova 7) te vikendom nakon 20 sati u Prihvatilište za beskućnike (iza Biskupove palače).

www.most.hr