Imaš ideju, nemaš para?

13_11_2010
Imaš ideju, nemaš para?

Mladi ste, imate dobru ideju, društveno korisnu, skupili ste ekipu, ali novac je taj koji pokreće svijet pa i ideje prema realizaciji... Što treba znati o volonterstvu i civilnom društvu te kako svoje ideje primaknuti realizaciji – odgovore potražite na besplatnim <strong>radionicama</strong> u Info zoni!

Mladi ste, imate dobru ideju, društveno korisnu, skupili ste ekipu, ali novac je taj koji pokreće svijet pa i ideje prema realizaciji... Nekad više, nekad manje, ali rijetko se može bez njega nakon što se iscrpi i posljednji atom želje. Zato postoje natječaji na koje možete prijaviti svoj projekt i dobiti novčanu potporu, u nekim slučajevima ne morate niti djelovati kroz neku registriranu organizaciju.

Koje pare pokreću tvoj projekt?

Kako primaknuti svoje ideje realizaciji, kako izabrati donatora i napisati kvalitetan projekt, ali i općenito kako djeluju organizacije civilnoga društva i što morate znati o volonterskom radu i volonterima na koje se primjenjuje Zakon o volonterstvu – odgovore potražite na besplatnim radionicama u Info zoni!

Broj prijava je ograničen na male grupe, a radionice će se održati u četvrtak (18.11.) od 15 do 20 sati. Prijave s imenom, prezimenom, godinom rođenja i brojem mobitela te naslovom Radionica projekti šaljite na [email protected]. Prednost pri izboru polaznika imaju mlađi od 30 godina!