Lovi li i Ava stipendiju Grada?

12_11_2010
Lovi li i Ava stipendiju Grada?

Grad Split raspisuje natječaj za <strong>dodjelu </strong>stipendija! Studenti koji se školuju izvan Splita na studijima koji ne postoje u Splitu dobivat će 1000 kuna, ostali će kao i oni koji studiraju na splitskim fakultetima dobivati 800 kuna, a srednjoškolci će biti stimulirani sa 600 kuna.

Grad Split raspisuje natječaj za dodjelu stipendija darovitim učenicima srednjih škola i studentima, vrhunskim sportašima, te učenicima i studentima koji dolaze iz socijalno ugroženih obitelji.

Studenti koji se školuju izvan Splita na studijima koji ne postoje u Splitu dobivat će 1000 kuna, ostali će kao i oni koji studiraju na splitskim fakultetima dobivati mjesečno 800 kuna, a srednjoškolci će za svoj rad svakog mjeseca bit stimulirani sa 600 kuna.

Euforija kad je ekipa u petak navečer čula vijest o stipendijama :P

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, natječaj će se službeno raspisati u subotu nakon čega će više informacije biti dostupno na službenim stranicama Grada.

Usput, prošlogodišnja stipendistica Grada Splita, jedna od najboljih studentica Filozofskog fakulteta u Zadru, starleta Ava Karabatić, zatražila je mirovanje studija pa ove godine neće konkurirati za gradsku stipendiju :)

www.split.hr