Započet će otvaranjem...

11_11_2010
Započet će otvaranjem...

Zima nikako neće na naša vrata i neka neće, još i bolje! Čime se (po)zabaviti ovog<strong> vikenda</strong>? U petak svoja vrata uz prigodni program otvara novi trgovački centar, a navečer se na kartu splitske zabave ponovno vraća Koteksova garaža! Naravno da to nije sve...

Zima nikako neće na naša vrata i neka neće, još i bolje! Čime se (po)zabaviti ovog vikenda? U petak svoja vrata uz prigodni program otvara City Centar One, trgovački centar na kraju grada, odnosno produžene Vukovarske, a navečer se na kartu splitske zabave ponovno vraća Koteksova garaža – uz koncert Zlatka Pejakovića otvara klub Mississippi!

Bilo je ovo u Mastersu, ponovile se dobre večeri opet i u Mississippiju!

Idemo redom... Već u petak navečer prvi sportski događaj vikenda - odbojkašice Splita 1700 na Gripama igraju šestu utakmicu sezone u Srednjoeuropskoj ligi. Natjecateljski vikend možete započeti i u Info zoni – okušajte sreću u pogađanju pojmova na temelju asocijacija svojih suigrača na turniru u Aliasu ili zaigrajte neku drugu društvenu igru. Pobjednici turnira mogu odmah u subotu uživati u osvojenoj nagradi - večeri za četvoro (ili dvoje). Poslije turnira u Info zoni, možete na još jedno natjecanje – Karaoke turnir u Kocki plus ex YU rock party. Uobičajeni plesni ritam držat će Prva liga bend i DJ Chibi u Tropic clubu Equador, a grupa Viva uveličat će osmi rođendan Apuntamenat partya u Vanilli. O'Hara će binu prepustiti zagrebačkim rokerima – Malehookersima. U klubu Quasimodo rasplesat će vas DJ Kid Va i Duda.

Subotnje jutro nudi šarolike mogućnosti – u Spaladium Areni otvara se Sajam zdravlja i ljepote, u ŠRC Brda bit će organizirano dobrovoljno darivanje krvi, a u GK Marka Marulića gostovat će litvanski pisac Kestutis Kasparavičius. Dakle, zdravlje, ljepota, humanost i književnost – sve u jedno jutro.

Hajduk na Maksimir, a Dinamo u Park mladeži (foto: Rene)

Za večernji doživljaj ima još više mogućnosti. U Parku mladeži će RNK Split ugostiti Dinamo uz povijesni televizijski prijenos. U gradskom kazalištu lutaka na Blues večeri svirat će 21th Century blues by Carl Reuter i Harpoons. Kocka će povodom otvaranja Galerije Praktika ugostiti poznate splitske pisce. U Quasimodo dolazi izričajem jako zanimljiv bend, a imenom definitivno intrigantan – Nežni Dalibor. Mini kafić Ely opet nudi live svirku u izvedbi Marina, Vande i Ive. O'Hara opet poziva rockabilly fanove na plesno razbacivanje i prateći dress code, a DJ zabave nude se i u Fibri uz Fetu, Sing-Singu uz Zvonu te Plavoj kavi uz Maria. Nešto ozbiljniji DJ program u Jungli će upriličiti Billy Nasty – techno legenda kojoj će leđa čuvati Malik i Pero FH.

Tko ne ode u subotu, Sajam ljepote i zdravlja otvoren je i u nedjelju, a kome nije dosta plesa od petka i subote, nedjeljnu večer može otplesati u Hemingway baru na Salsa vs. Zumba večeri.

Ne propustite upijati sunce jer dani su sve kraći, a zima je sve bliže...

napisala: Vex