Zaigrat, proklikat i prelistat - pa vanka

11_11_2010
Zaigrat, proklikat i prelistat - pa vanka

U petak prije noćnog izlaska svratite u Info zonu na drugi turnir u Aliasu – igri asocijacija. Kao i svih drugih radnih dana u tjednu, ako uhvatite slobodan stol, možete s ekipom zaigrati i neku drugu <strong>društvenu</strong> igru, proklikat mukte netom, prelistati dnevni tisak ili nove brojeve časopisa...

U petak prije noćnog izlaska svratite u Info zonu na drugi turnir u Aliasu – igri asocijacija. Kao i svih drugih radnih dana u tjednu, ako uhvatite slobodan stol, možete s ekipom zaigrati i neku drugu društvenu igru, proklikat mukte netom, prelistati dnevni tisak ili nove brojeve National Geographica, Drva znanja, 3ske i Zareza, a poštar bi ovih dana trebao donijeti i Geo i Plan B.

Zaigrat, proklikat i prelistat - pa vanka (foto: M.Prgomet)

Časopisi će vas odvesti na jug Sudana, podučiti o magarcima, Krleži, oblacima i krvavoj povijesti Azteka... ali samo sudjelovanje u turniru vas može odvesti do pobjede koja donosi bon za jumbo pizzu i četiri pića!

Video s povijesnog turnira u Aliasu održanog 28. listopada 2010.

Početak turnira je u 20 sati, a broj sudionika je ograničen pa slanjem imena i prezimena oba člana para te broja mobitela na mail [email protected] rezervirajte svoje mjesto ;)