Mladi umjetnici na svom 15. biennalu

10_11_2010
Mladi umjetnici na svom 15. biennalu

Muzej moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci raspisao je natječaj za sudjelovanje umjetnika na <em>15. biennalu mladih umjetnika Europe i Mediterana</em>. Odabrani autori predstavit će se na zajedničkoj izložbi u u Rijeci i Splitu, a osam sudionika predstavit će se u Maroku.

Muzej moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci raspisao je natječaj za sudjelovanje hrvatskih umjetnika na 15. biennalu mladih umjetnika Europe i Mediterana. Riječ je o Biennalu iniciranom 1985. godine u Barceloni u koji su uključene umjetničke asocijacije i gradovi iz dvadeset europskih zemalja.

Umjetnice i umjetnici od 18 do 30 godina starosti do 05. prosinca mogu prijaviti radove nastale 2009. i 2010. godine u mediju slikarstva, kiparstva, grafike, crteža, instalacija, fotografije, videa, multimedije i performansa.

Odabrani autori predstavit će se na zajedničkoj izložbi u proljeće 2011. u Malom salonu u Rijeci i u studenom 2011. godine u splitskom Domu mladih, a osam sudionika predstavit će se na jesen 2011. u Casablanci u Maroku.

Više informacija potražite na webu Muzeja.

www.mmsu.hr