Financiranje projekata mladih

10_11_2010
Financiranje projekata mladih

Agencija tijekom studenog i prosinca organizira informativne dane i radionice s ciljem<strong> informiranja</strong> o mogućnostima koje nudi program <em>Mladi na djelu</em> putem kojeg se pruža financijska podrška projekata mladih i za mlade. Splitska radionica održat će se 07. prosinca...

Agencija za mobilnost i programe EU tijekom studenog i prosinca organizira informativne dane i radionice s ciljem informiranja svih zainteresiranih sadašnjih i budućih korisnika o najnovijim mogućnostima koje nudi program Mladi na djelu putem kojeg se pruža financijska podrška projekata mladih i za mlade.

Informativni dani održat će se u Zagrebu i Osijeku, a radionice u Rijeci, Splitu i Zagrebu. Splitska radionica imat će temu Poduzetništvo za promjene u zajednici kroz inicijative mladih i europsku volontersku službu, a održat će se 07. prosinca u Gradskoj knjižnici Marka Marulića.

Prijave za informativne dane su otvorene do 10. studenog, a za bilo koju od tri radionice do 15. studenog. Za online formular i više informacija o informativnim danima potražite ovdje, a isto to o radionica potražite ovdje.

www.mobilnost.hr