Kino za klince u sebi ili pored sebe

10_11_2010
Kino za klince u sebi ili pored sebe

Broadway kina su sedam dana posvetili prvenstveno mališanima pa u novoj sedmodnevnoj ponudi naglasak stavljaju na dječje i animirane filmove u različitim terminima. Savršen uvod u blagdansko doba za svu djecu i one koji se žele par sati vratiti u <strong>bezbrižni</strong> svijet dječje radosti.

Broadway kina su sedam dana posvetili prvenstveno mališanima pa u novoj sedmodnevnoj ponudi naglasak stavljaju na dječje i animirane filmove u različitim terminima. Savršen uvod u blagdansko doba za svu djecu i one koji se žele malo udaljiti od svakodnevnice i na barem par sati vratiti u bezbrižni svijet dječje radosti.

Kako je Gru ukrao mjesec - jedan, od pet dječjih filmova u ponudi

Čekaju vas tako: treći nastavak Arthura - Rat dvaju svjetova, Alpha i Omega u 3D izdanju, Kako je Gru ukrao mjesec, posljednji nastavak Shreka: Shrek uvijek i zauvijek te igrani film Karate kid.

Zaigrajte nagradnu igru, pošaljite mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway na [email protected] i osvojite po dvije ulaznice te ovaj vikend odvedite u kino klinca u sebi ili onoga pored sebe ;)

U subotu ili nedjelju klinca u sebi i/ili klinca pored sebe u kino vode:

Nikolina Udiljak (Arthur: Rat dvaju svjetova)
Mirna Primorac (Alpha i Omega)
Lana Bezmalinović (Kako je Gru ukrao mjesec)
Kristina Katić (Shrek uvijek i zauvijek)
Renata Stefanović (Karate kid)
napisale: T. Radić i A. Padovan