Bez bodova, ali s nadom

04_11_2010
Bez bodova, ali s nadom

Vučević tvrdi da je momčad pokazala da se može nositi s najboljima, Torcida je dokazala da se može suzdržati od pirotehnike, mediji su ostali bez barem dva dana litanije i zgražanja nad incidentima, a <strong>Hajduk</strong> bez bodova. Mi nismo ostali bez albuma, ni s ove utakmice :)

Vučević tvrdi da je momčad pokazala da se može nositi s najboljima, Torcida je dokazala da se može suzdržati od pirotehnike, mediji su ostali bez barem dva dana litanije i zgražanja nad incidentima, a Hajduk bez bodova.

Bijeli su se probudili prekasno, no nisu dopustili da ih potope dva dosuđena jedanaesterca u samom početku drugog poluvremena, a preko kojih je Zenit otišao na visokih, pokazat će se i nedostižnih, 3:0. Dva Hajdukova gola ublažila su poraz, no za taj još jedan gol vrijedan boda u samom finišu utakmice nedostajalo je možda i energije poljudskog grotla koje se umjesto Hajdukom bavilo ustašama i Srbima.

Nedostajo je jedan gol za barem jedan bod (foto: M.Prgomet)

AEK je u grčkoj s Anderlechtom odigrao 1:1 te su oba kluba Hajduku pobjegla samo jedan bod. Lov na drugo mjesto koje vodi u nastavak natjecanja nastavlja se 01. prosinca na Poljudu u susretu s AEKom, a lov na prvo mjesto u domaćem prvenstvu nastavlja se ove nedjelje sa Zagrebom na Poljudu.

Pogledajte album u foto galeriji!