Drama, triler ili animirani?

04_11_2010
Drama, triler ili animirani?

Broadway kina donose tri filma - Wall Street zagleda financijskoj krizi iza leđa, u filmu 13 građevinski radnik ukrade upute o tajanstvenom poslu, a mališanima dobro znani Arhur sada sudjeluje u Ratu dvaju svjetova... Pošaljite mail i osvojite po dvije <strong>ulaznice</strong> za neki od filmova!

Broadway kina donose tri filma koja će vjerojatno zadovoljiti i mlade i stare. Stiže dugoočekivani nastavak velikog hita iz 1987.godine, filma Wall Street. Michael Douglas kao Gordon Gekko opet ulazi u beskrupulozan svijet brokera, ulaganja i lažnih prijatelja. Ovog puta mu se u tome pridružuje i mladi, ali perspektivni glumac Shia LeBeouf, poznat po ulozi u Transformersima. Njih dvojica imaju tešku misiju - upozoriti svijet na neizbježnu financijsku krizu, a u isto vrijeme razriješiti misteriozno ubojstvo. Dakle, u vrijeme kad se oporavljamo polako od krize, financijskih krahova i sličnog, pogledajte kako sve to izgleda iznutra te kako zapravo funkcionira taj čudni svijet brokera.

Wall Street 2 - pogledajte financijskoj krizi iza leđa

U filmu 13 glavna uloga je pripala ni manje ni više nego aktualnom akcijskom junaku Jasonu Stathamu. No, nije on jedini koji se pojavljuje tu. Društvo mu čine Mickey Rourke i True Blood zvijezda Alexander Skarsgard. Radnja je izrazito obečavajuća kao i ocjena na glasovitom filmskom portalu iMDB. Film prati priču o građevinskom radniku koji ukrade omotnicu sa uputama o tajanstvenom poslu za kojeg se plaća pravo bogatstvo. On se ubrzo nađe u smrtonosnom krugu kockara i kladioničara koji stavljaju izrazito veliku svotu na ishode turnira u ruskom ruletu...
U filmu 13 građevinski radnik ukrade upute o tajanstvenom poslu...

Od teških tema se uvijek možete odmoriti gledajući najnoviji animirani film Arthur 3: Rat dvaju svjetova. Arthur nam je već otprije poznat po njegovim avanturama u zemlji Minimoya i po Maltazardovoj osveti. Ovog puta će sve mališane razveseliti svojim planovima da Maltazarda spriječi od upravljanja svemirom. U sinkroniziranoj verziji pogledajte ovo simpatično stvorenje u popodnevnim satima u Broadway kinima.
Mališanima dobro znani Arhur sada sudjeluje u Ratu dvaju svjetova

Zaigrajte nagradnu igru, pošaljite mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway  na [email protected] i osvojite po dvije ulaznice za vikend koji nam slijedi.

Po dvije ulaznice na blagajni ove subote ili nedjelje mogu preuzeti:

Vedran Vrtlar (Wall Street)
Jure Koljanin (13)
Marijana Medić (Arthur 3: Rat dvaju svjetova)
napisale: T. Radić i A. Padovan