Pripada li vikend vješticama?

28_10_2010
Pripada li vikend vješticama?

Vikend, vikend, vikend, duuugi vikend! Neradni ponedjeljak, a uz to i prelazak na zimsko računanje vremena. Uz sve one više ili manje provjerene, da ne kažemo uvik iste,<strong> ponude</strong> vikenda ima tu podosta novitadi i posebnosti, a najsretnije će zasigurno biti vještice :)

Vikend, vikend, vikend, duuugi vikend! Neradni ponedjeljak, a uz to i prelazak na zimsko računanje vremena. Uz sve one više ili manje provjerene, da ne kažemo uvik iste, ponude vikenda ima tu podosta novitadi i posebnosti, a najsretnije će zasigurno biti vještice :)

Brojimo li ga od petka ujutro ovaj će vikend nekom srednjoškolcu donijeti zasluženo zadovoljstvo zbog titule Najboljeg učenika Dalmacije. Dodjela nagrade održat će se u Gradskoj knjižnici Marka Marulića. Odjel gradske knjižnice na Bolu od popodnevnih sati će ugostiti izložbu fotografija Začarana morem autorice Ivane Miletić. Samo u Info zoni možete besplatno pogledati hvaljeni film Ray koji priča o životu Ray Charlesa, a posebnost projekcije je što je prilagođena slijepim i slabovidim osobama. U kinoteci Zlatna vrata se sve do subote nastavlja Ciklus belgijskog filma.

Vištica, garant! Ovi vikend časti za Noć vještica :P (foto: M.Prgomet)

Funky i soul ritmovi Dj Maria u Alter Egu, pop-rock, country i blues glazba u izvedbi Westaste dua u kafiću Ely, Viva u Vanilli, Prva liga u Equadoru... sve su to donekle dobro poznati načini noćne zabave. Dobro je poznat i Rambo Amadeus, ali ovog ljeta je preskočio Split pa će u O'Haru sigurno podosta njegovih poklonika. DJ Umbo u Quasimodu je definitivno nešto novo jer je prvi u seriji predstavljanje novih DJeva. Nešto totalno novo je i prvo izdanje večeri u klubu Kocka pod nazivom Radioaktivnost, a koju sprema radioaktivna ekipa sa radija KL Eurodom. Hemingway će u petak ugostiti nestrpljive vještice koje će se na SM partyu uz elektro disco house razgibavati za onu pravu noć vještica .

I u subotu se vještice mogu zagrijavati jer je u Jungli Halloween Party Special Edition. Prvu zimske sezonu otvorit će klub Zipper i to uz veseli romski orkestar Blek Panters, a u zimskoj sezoni su već zagrijani klub Kocka u koji ove subote dolaze Deafness by noise i Justin's Johnsons te Quasimodo koji će ugostiti Kawasaki 3P. Nakon, nadamo se, popodnevne pobjede Hajduka nad Hrvatskim dragovoljcem Torcida će se lakše zabaviti u O'Hari na dvokatnom rođendanskom tulumu. Od ranog popodneva u skate parku na Poljudu održavat će se skateboard natjecanje, a navečer će zabavu u svoje ruke uzeti najmlađi splitski dj-evi.

Torcidina pozivnica za proslavu na tribinama i u O'Hari (foto: Rene)

Subotnja donekle provjerena ponuda glasi: hitovi 80-ih i 90-ih DJ Bepa u Alter Egu i akustična večer uz Vandu i Marina u kafiću Ely.

Prije neradnog ponedjeljka treba osmisliti nedjelju... popodne košarkaška utakmica Splita i Dubrave na Gripama, navečer Stampedo u O'Hari ili cjelodnevni izlet na Dinaru ako ste na vrijeme pregledali kalendar događanja pa se prijavili u HPD Mosor.

napisao: Pile