Sjurili se u albume

27_10_2010
Sjurili se u albume

U listopadu su se zbila dva događaja koje ljubitelji <strong>oktana</strong> vjerojatno nisu propustili, a i oni koji su si to dopustili sa zadovoljstvom će pogledati albume u foto galeriji. Alfisti su divili ljepoti i izdržljivosti svojih ljubimaca, a zagrijali su se klipovi i u natjecanju u autoslalomu...

U listopadu su se zbila dva događaja koje ljubitelji oktana u široj splitskoj okolici vjerojatno nisu propustili, a i oni koji su si to dopustili sa zadovoljstvom će pogledati albume u foto galeriji.

Neki Alfa ljepotani su se došli samo pokazati... (foto: Ž.Šunjić)

Alfisti, ljubitelji i ljubiteljice Alfa Romeo automobila, okupili su se drugog vikenda listopada na platou s južne strane stadiona u Poljudu diveći se ljepoti i izdržljivosti svojih ljubimaca. To je čak šesti međunarodni splitski susret za redom, a dvadeset i četvrti ukupno! Pogledajte album u foto galeriji.

...ali u autoslalomu se nitko nije štedio. (foto: Ž.Šunjić)

Predzadnjeg vikenda listopada zagrijali su se klipovi automobila koje su vozači na cesti Omiš – Naklice tjerali prema pobjedi u posljednjem državnom natjecanju u autoslalomu. Pogledajte i taj album u foto galeriji!