U Budimpeštu na (post)diplomski

25_10_2010
U Budimpeštu na (post)diplomski

Budimpeštanski Central European University je međunarodno priznata visokoobrazovna institucija za diplomsko i poslijediplomsko obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike. Prijevremene prijave za iduću akademsku godinu...

Budimpeštanski Central European University (CEU) je međunarodno priznata visokoobrazovna institucija za diplomsko i poslijediplomsko obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike.

Više od 80% studenata primljenih na CEU ima mogućnost primiti jedan od mnogih oblika financijske potpore, posebice studenti na diplomskoj razini studija. Na doktorskoj razini studija, CEU nudi financijsku potporu za programe u trajanju do 3 godine, što pokriva troškove programa, zdravstveno osiguranje te mjesečni džeparac u iznosu od otprilike 700 eura. CEU studenti se također mogu prijaviti na dodatne natječaje putem kojih mogu pokriti troškove putovanja i istraživanja.

Prijevremene prijave za iduću akademsku godinu, kandidata kojima je važno saznati rezultate ranije u svrhu prijave za financijsku potporu od drugih izvora, trebaju biti poslane do 15. studenog 2010. godine. Prvi rok redovnih prijava je do 03. siječnja 2011. godine te se nastavlja po kategorijama do 24. siječnja odnosno 14. ožujka. O kategorijama prijava i drugim podacima informirajte se na najvećem hrvatskom internetskom portalu o stipendijama.

www.stipendije.info