Posrnuli naši

24_10_2010
Posrnuli naši

Splitski prvoligaški su u ovom kolu posrnuli <strong>zajedno</strong>, Hajduk je u Vinkovcima izgubio od Cibalije, a Split je u subotu sa zaprešićkim Interom odigrao remi. Mi smo vam nakon ovog sportskog vikenda u foto galeriji donijeli album iz Parka mladeži...

Splitski prvoligaški su u ovom kolu posrnuli zajedno, Hajduk je u Vinkovcima izgubio 1:2 od Cibalije, a Split je u subotu sa zaprešićkim Interom odigrao 1:1. Intrigantno je što je poveo s igračem manje, a bodove izgubio u drugom poluvremenu kada se brojčano stanje na terenu izjednačilo.

Da ga mater ne vidi - reka joj je da ide kod prijatelja učit (foto: Rene)

Hajduk u srijedu na Poljudu s Istrom 1961 igra osminu finala Hrvatskog kupa, a Torcida će s tom utakmicom započeti obilježavanje 60 godišnjicu osnutka. Slavlje će se nastaviti u subotu na utakmici sa Hrvatskim dragovljcem, a kulminirati idućeg četvrtka u novoj utakmici sa ruskim Zenitom.

Mi smo vam nakon ovog sportskog vikenda u foto galeriji donijeli album iz Parka mladeži u kojem se okupilo manje od tisuću navijača od kojih su neki, eto, sada i na fotografijama :)

Pogledajte album iz Parka mladeži!