ABBAgain

21_10_2010
ABBAgain

Nakon splitskih zvijezda Gibonnija i Olivera u listopadu, kalendar događanja u Spaladium areni počeo se puniti inozemnim izvođačima... Šuška se o Bajagi, upisan je Balašević za 10. prosinca, a već 05. studenog dolazi <strong>ABBA</strong>. Događaj je otkazan!

Nakon splitskih zvijezda Gibonnija i Olivera u listopadu, kalendar događanja u Spaladium areni počeo se puniti inozemnim izvođačima... Šuška se o Bajagi, upisan je Balašević za 10. prosinca, a već 05. studenog dolazi ABBA - The Concert u izvedbi AbbAgain.

Riječ je o glazbeno scenskom spektaklu koji rekonstruira koncertnu turneju na prijelazu 70ih i 80ih te kultne koncerte na Wembleyu. Među brojnim pozitivnim kritikama jedna kaže da je ovaj koncert savršen skok u vremenski stroj – natrag u 1979. godinu.

ABBA The Concert performed by AbbAgain

Koliki se spektakl sprema govore podaci je za potrebe 150minutnog nastupa trinaest umjetnika potrebno 200 kvadratnih metara pozornice, 30 tona materijala, 3 kamiona, 2 autobusa i 2 velika projekcijska platna na obje strane pozornice koji vizualni doživljaj, uz autentični lightshow, prenose do zadnjih redova dvorane.

Ulaznice po cijeno od 140 do 350 kuna kupite u sustavu eventim.hr ili pokušajte osvojiti besplatne ulaznice slanjem maila s imenom i prezimenom te naslovom ABBA na [email protected] ;)

Dobitnici ulaznica:
- Luka Ivan Roki
- Mario Španjić
- Martina Vidoš
- Žarka Jerčić

P.S. Događaj je otkazan! Ulaznice kupljene u pretprodaji se mogu vratiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim