Erasmus: inozemna stručna praksa

18_10_2010
Erasmus: inozemna stručna praksa

Splitsko Sveučilište objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u okviru Erasmusa. Mjesto za obavljanje stručne prakse studenti mogu pronaći uz pomoć posredničkih agencija, nacionalne agencije, matične ustanove ili samoinicijativno...

Splitsko Sveučilište objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u okviru Erasmusa za aktualnu akademsku godinu. Mjesto obavljanja stručne prakse studenti mogu pronaći uz pomoć posredničkih agencija, nacionalne agencije, matične ustanove ili samoinicijativno. Najkraće razdoblje realizacije svih aktivnosti je tri mjeseca, a najduže dvanaest mjeseci i to u razdoblju od početka lipnja ove godine do kraja rujna iduće godine.

Visina financijske potpore iznosi 365 eura, uz dodatak za osobe s invaliditetom, što ni u kom slučaju ne pokriva cjelokupni trošak boravka u inozemstvu. Postoji mogućnost i da studenti stručnu praksu odrađuju o vlastitom trošku uz status Erasmus studenta, tzv. zero-grant Erasmus students. Sva potreban dokumentacija treba poslati do 12. studenog 2010. godine, a više informacija potražite na webu Sevučilišta u Splitu.

www.unist.hr