Stipendije pravnicima

12_10_2010
Stipendije pravnicima

Na natječaje Zaklade Zlatko Crnić mogu se prijaviti studenti i postdiplomanti svih pravnih fakulteta. Dodijelit će se ukupno petnaest stipendija visine 1200 kuna te jedna stipendija za postdiplomante kojom će platiti školarinu za poslijediplomski studij.

Na natječaje Zaklade Zlatko Crnić mogu se prijaviti studenti i postdiplomanti svih pravnih fakulteta.

Osnovni uvjeti natječaja za studente je da im je prosjek ocjena kandidata u dosadašnjem studiranju 4.0 ili više te da nisu ponavljali studijsku godinu bez opravdanih razloga te da su mlađi od 26 godina.

Za postdiplomante uvjet je ga su na dodiplomskom studiju imali prosjek ocjena 4.0 ili više, da poznaju barem jedan svjetski jezik do te mjere da se mogu uspješno služiti stručnom i znanstvenom literaturom, da sami plaćaju školarinu za poslijediplomski studij, da imaju dvije preporuke te da su mlađi od 35 godine.

Dodijelit će se ukupno petnaest stipendija visine 1200 kuna te jedna stipendija za postdiplomante kojom će platiti školarinu za poslijediplomski studij.

Natječaj za studente je otvoren do 29. listopada, a za postdiplomante do 27. studenoga 2010. godine. Zahtjev se podnosi na obrascu koji se dobije u Dekanatu fakulteta ili u Upravi zaklade, a može se naći i na webu Zaklade.

www.zakladazlatkocrnic.hr