Nastripaj i ti svoj strip

12_10_2010
Nastripaj i ti svoj strip

Prema interesu za radionice stripa koje su se proteklih godina održavale u Info zoni, neupitno je da će i ove jeseni strip biti hit pa na vrijeme <strong>rezervirajte</strong> svoje mjesto. Možda se ove godine na Šperunu rodi neki partner ili konkurent Lavandermanu :)

Prema interesu za radionice stripa koje su se proteklih godina održavale u Info zoni, neupitno je da će i ove jeseni strip biti hit pa na vrijeme rezervirajte svoje mjesto. Prije dvije godine polaznici radionice su osvojili treću nagradu na natječaju u sklopu nacionalne kampanje Šutnja nije zlato. Možda se ove godine na Šperunu rodi neki partner ili konkurent Lavandermanu :)

Radionicu će i ovaj put voditi mladi akademski slikar Ivan Svaguša koji i sam radi u tehnici stripa te dio svojih radova predstavlja na webu. Sudjelovanje je potpuno besplatno, a osiguran je i sav potreban pribor. Ni prethodno stripačko iskustvo ni likovni talent nisu presudni, ako postoji želja i ako se do kraja listopada prijavite prije popunjenja kapaciteta. Ipak, mladi će imati prednost pri formiranju grupe.

Termini i dinamika održavanja radionica dogovorit će se s polaznicima, a za prijavu je dovoljno poslati mail s imenom, prezimenom i kontakt mobitelom te naslovom Strip na mail  [email protected]. Na istom mailu te na broju telefona 33 99 09 možete dobiti više informacija.