Gomila(nje) popusta

12_10_2010
Gomila(nje) popusta

Nizu <strong>iskaznica</strong> kojima ostvarujete popuste pridružila se Student 3P kartica namijenjena isključivo studentima, a kojom se ostvaruju popusti i do 50% na preko trideset lokacija u Splitu. Riječ je zapravo o, izuzmemo li Xicu, <em>najpopustljivijoj </em>iskaznici za svakodnevni život studenata.

Nizu iskaznica kojima ostvarujete popuste pridružila se Student 3P kartica namijenjena isključivo studentima, a kojom se ostvaruju popusti i do 50% na preko trideset lokacija u Splitu. Riječ je zapravo o, izuzmemo li Xicu, najpopustljivijoj iskaznici za svakodnevni život studenata.

Na svjetskoj razini najpopularnija studentska kartica za popuste definitivno je ISIC koja u 120 država diljem svijeta nudi preko 40 tisuća popusta i ima 4,5 milijuna korisnika. Nažalost, zbog skromne ponuda unutar naših granica ova iskaznica privući će samo studente sklone putovanjima.

Koja je tvoja iskaznica za ostvarivanje popusta i pogodnosti?

Još od 2008. godine mladi od 14 do 30 godina mogu izraditi hi.euro karticu koja u jednoj iskaznici objedinjuje hostelsku Hosteling international card i EURO<26 iskaznicu. Dakle, osim što osigurava sve usluge Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza i povoljnije cijene  u 4500 hostela u više od 80 zemalja svijeta, ovom karticom ostvarujete popuste na 220 tisuća prodajnih i uslužnih mjesta diljem Europe.

Od lipnja ove godine dostupan je i KultuHI pokaz koji objedinjuje spomenutu hostelsku iskaznicu i Kulturni pokaz o kojem smo već pisali. Riječ je o pokazu Hrvatske glazbene mladeži koji, još uvijek uglavnom u Zagrebu, omogućava razne pogodnosti i popuste u kulturi – od povoljnije kupnje ulaznica za koncerte do popusta na glazbenu opremu.

Na vama je da odlučite - računati na prijevozne, muzejske i kazališne popuste koje, kao studenti ili učenici, možete ostvariti bez ikakvih iskaznica ili se upustiti u kalkulacije s iskaznicama...

napisao: Pile