Dok svira radio... dok radi tv

08_10_2010
Dok svira radio... dok radi tv

I ovaj petak ide tko zna koja emisija <em>Info zona na radiju</em> u programu regionalnog radija HR Radio Split, a u nedjelju točno četvrta <strong>emisija</strong> <em>Stimulator</em> u programu županijske Televizije Jadran. U radio emisiji po prvi put će biti čak četiri javljanja u emisiju :)

I ovaj petak ide tko zna koja emisija Info zona na radiju u programu regionalnog radija HR Radio Split, a u nedjelju točno četvrta emisija Stimulator u programu županijske Televizije Jadran.

U radio emisiji po prvi put će biti čak četiri javljanja u emisiju – Duje Dorotić iz udruge Skupina – X predstavit će subotnje plesno natjecanje Double Fight, Ivana Pleić će dojaviti što mladi rade u Makarskoj, Dana Jurman će reći što ima kod mladih u Trogiru i Kaštelima, a tko nakon 19 sati upali radio ili klikne link za stream čut će i Branka Malića koji će dojaviti što se s mladima i za mlade događa u Imotskome. Brojna javljanja neće biti razlog da u ovoj emisiji izostane dobra glazba te informacije o splitskim događanjima i aktualnim natječajima. Jedan sat bit će dovoljan i da se podijele dvije ulaznice za subotnji koncert u Kocki.

U nedjelju nakon 20 sati prebacite program na TV Jadran i stimulirajte se za idući tjedan uz – Stimulator. Osim još jednog podsjetnika na aktualne natječaje i događaje, imat ćete priliku čuti i vidjeti što rade izviđači – gostovat će Ante Marin iz Skautskog kluba Split. Također, u studio će svratiti i svoju priču ispričati Anđela Popović – djevojka koju cerebralna paraliza nije sputala da uživa u životu, plesu i izradi nakita. Provjerite na kojim su događanjima prethodnog tjedna bile (i) kamere Stimulatora. Pozivu da pošalje svoj kratki video ovoga puta se odazvala Maša Borović, učenica drugog razreda Umjetničke škole.

Poziv je, naravno, otvoren i dalje za sve koji imaju što pokazati na televiziji... pišite i šaljite na [email protected] – promovirajte se! I stimulirajte! ;)