Prihvaćen drugi Savjet

07_10_2010
Prihvaćen drugi Savjet

Gradsko vijeće je prihvatilo predloženi sastav drugog saziva Savjeta mladih Grada Splita. Tko je i zašto je izabran saznat ćemo pri predstavljanje članova netom nakon konstituirajuće sjednice koja se vjerojatno neće održati prije sredine studenoga...

Na sjednici održanoj 06. listopada Gradsko vijeće je prihvatilo predloženi sastav drugog saziva Savjeta mladih Grada Splita. Podsjetimo, na natječaj se prijavilo samo petnaest mladih, a izabrano ih je jedanaest: Mario Popović, Mario Dadić, Ante Bačić, Tomislav Milaković, Dino Strinić, Marin Periš, Amadea Lasić, Vojko Mladinić, Blanka Čop, Hrvoje Kolić i Krešimir Budiša.

Vijećnicima nisu prezentirani životopisi pojedinih kandidata, ali kratku raspravu izazvala je sama činjenica da su izabrana dva kandidata Udruge srednjoškolaca dok primjerice nije prihvaćen kandidat izviđačkih udruga. Tko je i zašto je izabran saznat ćemo pri predstavljanje članova i prvom susret s mladima koji će se održati netom nakon konstituirajuće sjednice koja se vjerojatno neće održati prije sredine studenog.