Najveći sajam stipendija

07_10_2010
Najveći sajam stipendija

U zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici organizira se šesti Sajam stipendija koji okuplja više od 30 uglednih institucija, predstavlja preko 70 programa financijskih potpora te nudi više od 4<strong> tisuće</strong> pojedinačnih stipendija... Novo: mukte <strong>prijevoz </strong>do Zagreba!

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici organizira tradicionalni šesti Sajam stipendija koji će se održati 20. listopada 2010. godine.

Zagrebački Sajam stipendija okuplja više od 30 uglednih hrvatskih i inozemnih institucija, predstavlja preko 70 programa financijskih potpora te nudi više od 4 tisuće pojedinačnih stipendija dostupnih hrvatskim građanima za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Najveći sajam stipendija 20. listopada u Zagrebu

Također, na Sajmu će se po prvi puta biti predstavljeni planovi, izmjene i dopune zakonske regulative i administrativnih procedura kojima će se povećati međunarodna mobilnost hrvatskih studenata i profesora, s naglaskom na ukidanje oporezivanja stipendija kao jednoj od mjera za otklanjanje prepreka u mobilnosti.

Cjeloviti program Sajma i popis izlagača dostupni su na portalu stipendije.info.

Na sajam - besplatno

Kako smo i najavili, Udruga Studenti za studente Split organizira besplatan autobusni prijevoza do Zagreba - polazak je u ranim jutarnjim satima, a povratak u kasnim noćnim satima. Prijave se primaju do nedjelje, 17.listopada, u ponoć, a za više informacija klikajte  web udruge szssplit.hr.