Društvena briškula

04_10_2010
Društvena briškula

Turnir u trešeti otvorio je novu sezonu večeri društvenih igara u Info zoni, potom je Pictionary prošlog tjedna pronašao najbrže crtače, a nakon ovotjednog <strong>turnira</strong> u briškuli nastupa mala pauza u društvenim igrama. Nagrada pobjednicima turnira će i ovaj put biti jumbo pizza...

Turnir u trešeti otvorio je novu sezonu večeri društvenih igara u Info zoni, potom je Pictionary prošlog tjedna pronašao najbrže crtače i to u paru Pavao Nižetić i Ivana Vuković, a nakon ovotjednog turnira u briškuli nastupa mala pauza u društvenim igrama.

Pobjednički Pictionary par: Pavao Nižetić i Ivana Vuković

Turnir u briškuli održat će se u utorak, 05. listopada, u 20 sati i igrat će se na četiri dobivene partije po sistemu ispadanja. Prijave parova (ime, prezime i kontakt broj) primaju se na mail [email protected], a broj sudionika je ograničen na maksimalno šesnaest parova.

Nakon trešete i Pictionarya red je na - briškuli

Tko se ne uspije prijaviti ili bude lošije kartaške sreće pa ranije ispadne moći će, kao i do sada, zaigrati neku drugu društvenu igru. Nagrada pobjednicima turnira će i ovaj put biti jumbo pizza i četiri pića u nekoj od splitskih pizzerija.