Gledajte emisiju i na radiju!

01_10_2010
Gledajte emisiju i na radiju!

Ovog petka ćete i radio emisiju moći - gledati! Info zona na radiju petkom u programu HR Radio Split <strong>odličan</strong> je uvod u vikend, ali i u Demobox koji slijedi nakon nje. To, naravno, nije razlog za propustiti nedjeljni Stimulator na TV Jadran ;) A što i tko nas čeka u emisijama?

Ovog petka ćete i radio emisiju moći - gledati! Info zona na radiju petkom u programu HR Radio Split odličan je uvod u vikend, ali i u Demobox koji slijedi nakon nje. To, naravno, nije razlog za propustiti nedjeljni Stimulator na TV Jadran ;)

U petak nakon 19 sati tako ćete čuti za sve lokacije dobre zabave, skrenut će vam se pozornost na korisne natječaje i događanja u tjednu koji slijedi, a u emisiji će gostovati i Jelena Mihelčić iz Rasadnika Bruketa&Žinić koja će najaviti prvi splitski PechaKucha Night. Ne morate se dizati do radio prijemnika jer emisiju možete i slušati i gledati preko interneta, ali bit će vam korisno dignut se do telefona želite li osvojiti CD i ulaznice za koncert Popeya u Kocki.

Svako drugi petak nakon Info zone na radiju slijedi emisija Demobox u kojem se predstavljaju demo bendovi. Ovaj petak je taj drugi petak i u emisiji gostuje splitski bend Kundyak Mezhie, a uživo, uz video prijenos moći ćete svjedočiti povijesnom voditeljskom transferu programskih susjeda.

A je, triba nam nova fotka iz radio ili televizijskog studija :P

Na kraju vikenda, u 20:05 na Televiziji Jadran starta treće izdanje emisije Stimulator. Pogledat ćete priloge sa koncerta Justin`s Johnson i tribine pod nazivom Mladi i policija. Antej Jelenić, suorganizator Adria Art Annale, govorit će o izložbama, filmovima, predavanjima i tribinama koje će se od ponedjeljka održavati u podrumima Dioklecijanove palače. U studiju će gostovati i Melani Lušić, djevojka koja je unatoč gluhoći ostvarila obrazovne i sportske uspjehe.

Pozivu za prikazivanje kratkih videa u ovoj emisiji su se odazvali Hangin´Village koji su snimili spot za pjesmu Find me, Skupina X koja videom s prethodnog plesnog natjecanja Double Fight najavljuje njegovo četvrto izdanje, te Blitva produkcija koja je iz arhive iskopala neprikazanu skrivenu kameru.

Ponovimo raspored

Info zona na radiju + Demobox
petak nakon 19 sati na HR Radio Split
link za uživo slušat i gledat emisije

Stimulator
nedjelja nakon 20 sati na TV Jadran