Ako misliš pisat projekt...

29_09_2010
Ako misliš pisat projekt...

Agencija za mobilnost i programe EU će organizirati tri jednodnevne <strong>radionice</strong> za program Mladi na djelu namijenjene udrugama, lokalnim i regionalnim javnim tijelima te neformalnim skupinama mladih koje žele prijaviti projekte unutar programa Mladi na djelu u 2011. godini.

Agencija za mobilnost i programe EU će u studenom i prosincu organizirati tri jednodnevne radionice za program Mladi na djelu na teme koje su prioriteti programa. Radionice će biti održane u nekoliko gradova, a sudionicima koji nisu iz te regije Agencija će pokriti troškove putovanja. Radionice su namijenjene udrugama, lokalnim i regionalnim javnim tijelima te neformalnim skupinama mladih koje žele prijaviti projekte unutar programa Mladi na djelu u 2011. godini.

Zainteresirani za sudjelovanje u nekoj od radionica, moraju do 02. listopada 2010. godine ispuniti obrazac za iskaz interesa na webu Agencije. O točnim datumima i mjestima održavanja radionica te o samom postupku konačne prijave bit će naknadno obaviješteni.

www.mobilnost.hr