I Split u PechaKucha formatu!

29_09_2010
I Split u PechaKucha formatu!

Odvija se u više od 300 gradova širom svijeta, Zagreb je konzumira skoro dvije godine i samo na posljednjoj se okupilo oko tisuću gledatelja, ove godine se pridružila i Rijeka, a prve subote u listopadu PechaKucha Night<strong> </strong>dolazi i u Split! <strong>Program</strong> će voditi i glazbom začiniti -TBF.

Odvija se u više od 300 gradova širom svijeta, Zagreb je konzumira skoro dvije godine i samo na posljednjoj se okupilo oko tisuću gledatelja, ove godine se pridružila i Rijeka, a prve subote u listopadu PechaKucha Night dolazi i u Split, od 20 sati u novom hostelu na Morpurgovoj poljani!

Prve subote u listopadu PechaKucha Night dolazi i u Split!

Publici će se kroz formu kratkih prezentacija u samo nešto više od sat vremena predstaviti čak jedanaest kreativnih pojedinaca i skupina pokušavajući, svaki u samo 6 minuta i 40 sekundi, predstaviti sebe i svoj rad. Na programu su: Boris Ljubičić (dizajn), Goran Rako (arhitektura), REC (moda), Platforma 9.81 (arhitektura), Elvis Bošnjak (kazalište), Slaven Tolj (vizualna umjetnost, inicijativa), Vedran Perkov (vizualna umjetnost), Jasmina Bolanča (moda), Lavanderman (film), Marko Marković (izvedbena umjetnost) i Igor Jurić (produkt dizajn), dok će program voditi i sve glazbom začiniti ekipa iz TBF-a.

PechaKucha Night osmislili su arhitekti Astrid Klein i Mark Dytham (Klein/Dytham Arhitecture) u Tokiju 2003. godine, a naziv potječe od japanske riječi za ćaskanje ili u doslovnom prijevodu bla-bla.

www.pecha-kucha.org