Plesači 2 na 2

28_09_2010
Plesači 2 na 2

Kultni prvi <strong>Double Fight </strong>održao se prije šest godina, a 9. listopada&#160; održat će se njegovo četvrto, najveće izdanje! Uz break dance i hip-hop parove iz cijele Hrvatske sudjelovat će i plesačice i plesači iz susjednih zemalja. Organizator natjecanja je Skupina-X...

Kultni prvi Double Fight održao se prije šest godina u prostorijama plesnog kluba D'N'F, a 9. listopada u OŠ Mertojak održat će se njegovo četvrto, najveće izdanje! Uz break dance i hip-hop parove iz cijele Hrvatske sudjelovat će i plesačice i plesači iz susjednih zemalja.

Travanjski, treći Double Fight u OŠ Pojišan

Dok DJ pušta glazbu na podij će naizmjence izlaziti plesači(ce) dvaju timova, a kada svi otplešu po dva puta suci donose odluku. Tri suca, na osnovu viđenog određuju tko prolazi u četvrtfinale pa polufinale i finale odnosno tko pobjeđuje. Ukoliko sudac pokaže X, rezultat borbe je neodlučen pa po jedan plesač još jednom izlazi na podij.

Organizator natjecanja je Udruga za promicanje urbanih umjetnosti i kulture Skupina-X, udruga koju su osnovali plesači iz plesne skupine Unit-X sa namjerom podizanja kvalitete splitske i hrvatske street dance plesne scene. Da, to su oni koje ste gledali na prošlogodišnjem SuperTalentu :) Podršku su im dali Oriflame kozmetika kao generalni pokrovitelj te Sign*A*Rama i Encian.

doublefight.unit-x.net