S tribina na zidove

27_09_2010
S tribina na zidove

U nizu sočnih poruka koje Torcida s tribina poručuje vodstvu Hrvatskog nogometnog saveza, dio ih je završio i na zidovima. U deset metara zida stali su i Marković i Srebrić i Sammir koji nije Damir. No, što misle o Igoru? <strong>Nezadovoljstvo</strong> je kulminiralo suđenjem u Rijeci (video).

U nizu sočnih poruka koje Torcida s tribina poručuje vodstvu Hrvatskog nogometnog saveza, dio ih je završio i na zidovima. U deset metara zida stali su i Marković i Srebrić i Sammir koji nije Damir. No, što misle o Igoru?

Marković, Srebrić i Sammir koji nije Damir. A Igor? (foto: Ž.Šunjić)

Podsjetimo, gotovo paralelno sa splitskom medijskom za smjenama u vrhu HNSa krenula je kampanja zagrebačkih medija za Sammirov poziv u reprezentaciju. Dinamov Brazilac nevješto se pokušavao uvaliti Biliću, tuklo se čak i optužbama za rasizam, no na kraju se ispostavilo da Sammir zbog nastupa u mlađoj kategoriji brazilske reprezentacije još nema pravo nastupa za hrvatsku repku.

Nezadovoljstvo Hajduka je kulminiralo spornim suđenjem u Rijeci

Povod zajedničkom djelovanju Hajduka i Torcide bila je najava novog reprezentativnog zaobilaženje Poljuda, kriminalno loše suđenje na štetu Hajduka u susretu s Rijekom, a ponovno je i sporna južnjačka zastava koja je na Torcidinoj tribini, kao simbol juga, prisutna već desetljećima. Dugogodišnje nezadovoljstvo HNSom kulminiralo je pred izbore u kući hrvatskog nogometa koji se održavaju u prosincu. Hoće li Torcida podržati Igora Štimca na čelu HNSa, iako mu ne dopušta da se približi Hajduku?