Sa studentima preko Drine

25_09_2010
Sa studentima preko Drine

Na kraju ispitnih rokova, a pred početak novih akademskih obaveza, studentima se nudi vikend <strong>izlet </strong>u Beograd, no prijaviti se mogu i oni bez indeksa. Polazak autobusom je u petak, 01. listopada, a povratak je previđen u kasnim večernjim satima nedjelje.

Na kraju ispitnih rokova, a pred početak novih akademskih obaveza, (prvenstveno) studentima se nudi vikend izlet u Beograd, no prijaviti se mogu i oni bez indeksa!

Polazak autobusom je u petak, 01. listopada, kada je za kraj dana, nakon smještaja u hostel, predviđen i susret s drugim studentskim grupama i druženje na obalama Dunava i Save. Idućeg dana organiziran je obilazak Beograda u pratnji vodiča, a slobodno popodne završiti će u nekom od beogradskih klubova. Povratak je previđen u kasnim večernjim satima nedjelje.

Organizator putovanje je Udruga studenti za studente Split u suradnji s osječkom udrugom Student 3p HR. Cijena je oko 600 kuna, prijave se primaju do popunjavanja kapaciteta, a sve ostale informacije i način prijave potražite na szssplit.hr.