Potopilo i Istru i Poljud

25_09_2010
Potopilo i Istru i Poljud

Split je počeo nizati pobjede i u gostima te je nakratko ponovno zasjeo na prvo mjesto, no <strong>pobjedom</strong> nad Varaždinom pretekao ga je Hajduk. Osim albuma s Poljuda, donosimo i par fotografija iz poplavljene, ali za vrijeme utakmice osunčane Istre.

Split je počeo nizati pobjede i u gostima te je nakratko ponovno zasjeo na prvo mjesto, no pobjedom nad Varaždinom pretekao ga je Hajduk. Zbog poplavljenih zagrebačkih terena za jedan dan su odgođene utakmice Lokomotive i Dinama te Zagreba i Rijeke. Ne osvojie li ni Dinamo ni Rijeka sva tri boda, na tablici će najmanje sedam dana poredak biti - Hajduk Split.
Split stigao do treće uzastopne pobjede u gostima

Čak ni Hajduk ni Dinamo ne mogu lako nanizati tri gostujuće pobjede, a Splitu je bio dovoljan jedan gol da i iz Pule odnese sva tri boda. Regional Express ustupio nam je nekoliko fotografija iz poplavljene, ali za vrijeme utakmice osunčane Istre.
Rijetki su navijači danas ostali suhi na tribinama

Iako je pobijedio 2:0, na kišom natopljenom poljudskom travnjaku Hajduk nije zadovoljio igrom. Ipak, pobjedom je obradovao par tisuća navijača koji su se dobro zabavljali na tribinama, ponovno se porukama obratili Markoviću i dali podršku škveranima. Pogledajte album s Poljuda!

Odrađena Istra 1961, u idućem kolu Splitu na noge dolazi Osijek

U idućem kolu Splitu dolazi Osijek, a Hajduk u nedjelju gostuje u Karlovcu uz izravan tv prijenos, nakon što u četvrtak na domaćem terenu dočeka Anderlecht za kojeg su ulaznice već u prodaji.
napisao: Pile
foto: Manuel Angelini, Regional Express