Blatnjav vikend?

24_09_2010
Blatnjav vikend?

U trenutku prvog planiranja vikenda možda nije izgledalo tako, ali munje, kiša i oblaci će obilježiti nebo nad gradom pa u pravo vrijeme otvaraju zimske lokacije <strong>zabave</strong>. Kiša će poremetiti planove mnogima, no s blatom će se boriti samo ragbijaši, ragbijašice i nogometaši.

U trenutku prvog planiranja vikenda možda nije izgledalo tako, ali munje, kiša i oblaci će obilježiti nebo nad gradom pa u pravo vrijeme otvaraju zimske lokacije zabave.

ACI match race bez vjetra nije pružio užitak ljubiteljima jedrenja, a čini se da će jugo donijeti kišu pa će gušta nedostajati i na Mrdujskoj regati koja bi u subotu u 11 sati trebala startati ispred gradske luke (edit: start je odgođen za nedjelju u 10!). Ublaži li čaroliju jedrenja, kiša će dodati čaroliju popodnevnoj utakmici ragbijaša Nade i Makarske rivijere. U nedjelju na Starom placu nastupaju i ragbijašice Nade! U subotu će se s blatom, ali i Varaždinom, boriti i Hajduk želi li zadržati vrh ligaške ljestvice.

U nedjelju na Starom placu igraju ragbijašice Nade (foto:M.Prgomet)

Ako ćemo Ciklus filmova grupe Zanzibar u Kinoklubu, posljednji ovogodišnji koncert ciklusa Studenti glazbe u katedrali pa čak i nastup Dore Derado u kafiću Ely i klapsku pismu Nas Quatrosa u Equadoru svrstati u opcije za laganica večernji izlazak, onda u petak definitivno postoji neka ravnoteža sa razluda izlaskom.

U Vanilli možete ostati u sadašnjosti uz popularnog Milana, no u Jungli se možete vratiti u prošlost uz Azra & Bijelo Dugme Tribute, a u O'Hari uz Fejza The King - Elvis tribute Band. Pravim vucoljupcima neće biti problem za Vucu potegnuti do solinskog Apolla, kao što će neki zbog Stimulansa potegnuti do Omiša na moto susret. U petak će i kafić Vrime otvoriti zimsku sezonu uz bend Kocka, a klub Kocka će u subotu službeno otvoriti koncertnu sezonu uz bend Brkovi. Quasimodo (kao) još nije službeno započeo sa zimskim programom, no znalci su već zagazili na drugi kat robne kuće ;)

Zimsku sezonu otvara i klub Kocka (foto: H.Podrug)

U ponudu subote ulazi i Jazz Partet u kafiću Ely, Banana Sound u O'Hari, Disco Night Fever u Equadoru, Going Crazy On Saturday s Mirom u Jungli... jedriličari će podno Sustipana slaviti uz Marijana Bana i Diktatore.

Za sve ostalo tu je split.com.hr/kalendar!

napisao: Pile