Kreni s predstimulacijom

24_09_2010
Kreni s predstimulacijom

Druga emisija Stimulator kreće uz male kozmetičke izmjene, ali i nove teme, goste, priloge, najave i vaše kratke video uratke. I ovog petka je dobra priprema za nedjeljni Stimulator <strong>emisija</strong> <em>Info zona na radiju</em> u kojoj možete dobiti ulaznice za otvorenje koncertne sezone Kocke!

Prvi Stimulator definitivno nije bio za baciti u vodu, no druga emisija kreće uz male kozmetičke izmjene, ali i nove teme, goste, priloge, najave i vaše kratke video uratke koje sada možete slati i na [email protected].

Kamere će napraviti đir splitskim noćnim životom, ali svratiti i na skup s temom Knjiga i slobodno vrijeme. U studiju će gostovati friško nagrađeni studenti UMASa, a uz druge emisijske goste saznat ćete i kako se postoje asistent osoba s invaliditetom. U sat vremena na znakovni jezik prevest će se sve pa i izabrani natječaji, pozivi i najave događanja u tjednu koji dolazi.

Gledajte Stimulator - nedjelja, Tv Jadran iza 20 sati! (foto: M.Prgomet)

P.S. Emisija Info zona na radiju, u kojoj možete dobiti ulaznice za otvorenje koncertne sezone kluba Kocka uz Brkove, je i ovog petka dobra priprema za nedjeljni Stimulator! Slušajte HR Radio Split iza 19 sati - može i u streamingu ;)