Nisu prošli lišo bez punta

22_09_2010
Nisu prošli lišo bez punta

Prostor Info zone jedva je primio čak osamnaest parova koji su htjeli dokazati svoju dominaciju u <strong>trešeti</strong>. I nekoliko je djevojaka, prkoseći predrasudama, iz partije u partiju strišavalo, tuklo, akužavalo i zbrajalo punte... Zaželjeli ste, zaigrajte - uskoro turnir u Pictionaryu!

Prostor Info zone jedva je primio čak osamnaest parova koji su htjeli dokazati svoju dominaciju u trešeti. Srećom da su neki pokunjeni ranim ispadanjem požurili kućama i tako donekle ispraznili prostor.

Između čak osamnaest parova najbolje je odigrala...

Za druge društvene igre u početku gotovo da i nije bilo interesa iako je u ponudi bio i Creationary, nova neobična Lego društvena igra. I nekoliko je djevojaka, prkoseći predrasudama, iz partije u partiju strišavalo, tuklo, akužavalo i zbrajalo punte. Ipak, u finalu su Ante i Ivana čestitali ekipi Lolek i Bolek u sastavu Mario Ćibarić i Davor Duhović.

...ekipa Lolek i Bolek u sastavu Mario Ćibarić i Davor Duhović!

Zaželjeli ste, zaigrajte pa najavljujemo skori turnir u Pictionaryu! Kad ugledate poziv, budite brzi s prijavama jer će, nažalost, ovaj put broj prijava biti strogo ograničen. Naravno, tko se ne prijavi može zaigrati neku drugu igru, prošvrljat po netu, proćakulat...

napisao: Pile
foto: Maja Prgomet