On-line škola novinarstva

18_09_2010
On-line škola novinarstva

Ukoliko se želite baviti <strong>istraživačkim</strong> novinarstvom, imate ideju o temi koju želite istraživati i spremni ste svoje rezultate objaviti u novinarskoj formi prijavite se u on-line školu zasnovanu na principu učenja kroz praksu i stjecanje znanja na osnovu iskustva mentora.

Ukoliko se želite baviti istraživačkim novinarstvom, imate ideju o temi koju želite istraživati, znatiželjni ste, želite učiti kroz praksu i spremni ste svoje rezultate objaviti u novinarskoj formi prijavite se u - on-line školu istraživačkog novinarstva, Media N-gage!

Škola je zasnovana na principu učenja kroz praksu i stjecanje znanja na osnovu iskustva mentora, dokazanih u polju istraživačkog novinarstva stoga polaznici mogu postati dio projekta samo s već odabranom i od strane mentora odobrenom temom za istraživački rad. Mentori će uglavnom individualno radit s odabranim polaznicima.

Motivacijsko pismo s objašnjenjem aktualne teme koju želite obraditi i istražiti tijekom on-line škole (obrazlože interes za temu i njenu aktualnost) pošaljite do 25. rujna 2010. godine na mail:
[email protected].

www.culturenet.hr