Split prvi

18_09_2010
Split prvi

Pobjedom nad Lokomotivom Split je izbio na čelo ljestvice, no Rijeka, Hajduk i Dinamo imaju <strong>utakmicu</strong> manje. Započela je i ragbijaška sezona pa je Nada u prvom kolu nadigrala Ljubljanu. Pogledajte albume iz Parka mladeži i sa Starog placa!

Pobjedom nad Lokomotivom Split je izbio na čelo ljestvice, no Rijeka, Hajduk i Dinamo imaju utakmicu manje pa će već iduće večeri morati nekome prepustiti lidersku poziciju. Nedjeljna utakmica s Kantride bit će u izravnom prijenosu od 20 sati, a Dinamo na Maksimiru sat vremena prije dočekuje Zagreb.


Pobjedom nad Lokomotivom Split je na jedan dan prvi (foto: Rene)
Modri bi pobjedom najmanje sat vremena bili na vrhu ljestvice, Rijeci bi tada i neodlučeno bilo dovoljno da zadrži trenutno prvo mjesto, a Hajduku igra samo pobjeda želi li stanjem na ljestvici popraviti atmosferu narušenu porazom u Europskoj ligi.

Nada pobjedom otvorila i sezonu regionalne lige (foto: M.Prgomet)

Započela je i ragbijaška sezona pa je Nada u prvom kolu regionalne lige nadigrala Ljubljanu te se pobjedom pripremila za oproštajnu feštu kapetana Ante Blaževića Bandova. Zmajčeki su pokleknuli već u četrnaestoj minuti, a konačan rezultat bio je 38:0. U subotu u drugom kolu nacionalne lige na Stari plac dolazi Makarska rivijera.

Pogledajte albume iz Parka mladeži i sa Starog placa!