Piranha i ljubav

15_09_2010
Piranha i ljubav

U <strong>kinima</strong> Broadway dvije premijere. Ljubitelji horora i 3D tehnologije mogu od četvrtka premijerno pogledati film<em> Piranha</em>, a kako u privatnom životu, tako i na filmu, Justin Long i Drew Barrymore, izmijenili su strasti i snimili romantičnu komediju <em>Ljubav na daljinu</em>...

U kinima Broadway vas od ovog tjedna čekaju dvije premijere: 3D horor Piranha i romantična komedija Ljubav na daljinu. Zaigrajte nagradnu igru i možda baš vi dobijete dvije ulaznice za kino.

Ljubitelji horora i 3D tehnologije mogu od četvrtka premijerno pogledati film Piranha. Francuski redatelj Alexandre Aja (Brda imaju oči, Zrcala, Krvava romansa) predstavio je fanovima novo djelo. Surađujući sa izvrsnim glumcima Eli Rothom (Nemilosrdni gadovi), Christopher Lloydom (Povratak u budućnost), Richard Dreyfussom i Elisabeth Shue upoznat će nas sa situacijom gdje će se turisti, ali i glavni likovi boriti za svoj život na jezeru Lake Victoria zbog riba-ljudoždera.

Piranha za ljubitelje horora i 3D tehnologije

Kako u privatnom životu, tako i na filmu, Justin Long i Drew Barrymore, izmijenili su strasti i snimili romantičnu komediju Ljubav na daljinu. Nakon što se Erin i Garrett upuste romantičnu avanturu, odluče nastaviti vezu iako su udaljeni nekoliko tisuća kilometara. Uz razna zadirkivanja i savjete svojih prijatelja i rodbine, par ne želi prekinuti svoj odnos koji se zasniva na noćnim razgovorima i dopisivanju preko Interneta. Nominirana za Oscara (On the Ropes), dokumentaristica Nanette Burstein snimila je svoj prvi igrani film i tako nama postavila pitanje hoće li Erin i Garrett unatoč svim preprekama i kilometrima koje ih razdvajaju ipak uspjeti pronaći ljubav?

Romantična komedija Ljubav na daljinu

Pošaljite email na [email protected] s imenom i prezimenom te naslovom Broadway i možda baš vi u subotu ili nedjelju doživite Ljubav na daljinu ili ugledate Piranhu.


Po dvije ulaznice na blagajni, za subotu ili nedjelju, imaju...

Katja Sršen (Piranha)
Katarina Strukan (Ljubav na daljinu)
napisala: T.Radić