Remi

11_09_2010
Remi

Bilo je boljih atmosfera i boljih <strong>derbija</strong> pred punim poljudskim tribinama. Učinilo se da bi ovo mogao biti još jedan ovosezonski Hajdukov preokret iz 0:1, ali ipak je stao na 1:1, dovoljno da u idućem kolu pobjedom na Kantridi ponovno izbije na vrh ljestvice. Pogledajte album i video!

Bilo je boljih atmosfera i boljih derbija pred punim poljudskim tribinama. Sjever je nakon usvajanja Kodeksa ponovno bio okićen transparentima, a nisu izostale ni sočne ispisane poruke tijekom utakmice.

Vratili su se transparenti, a nisu izostale ni ispisane poruke (foto: Rene)

Dinamo je poveo pri kraju poluvremena, u prvoj akciji nakon nedosuđenog jedanaesterca za Hajduk, a zatim je Sharbini u drugom poluvremenu anulirao prednost. Učinilo se da bi ovo mogao biti još jedan ovosezonski Hajdukov preokret iz 0:1, ali ipak je stao na 1:1, dovoljno da u idućem kolu pobjedom na Kantridi ponovno izbije na vrh ljestvice.

Pogledajte nedosuđeni jedanaesterac, golove i prilike...

Prije nedjeljnog gostovanja u Rijeci, uz izravan tv prijenos, Hajduk će u četvrtak u goste AEKu - po prve bodove u Europskoj ligi. Split je još u petak u Kranjčevićevoj pobjedio Zagreb s 0:2 te u idućem kolu podno Turske kule dočekuje Lokomotivu.

Pogledajte album s derbija!