Malo ženske akcije

09_09_2010
Malo ženske akcije

Proteklih tjedana smo u Broadway kinima mogli pogledati razne akcijske <strong>filmove</strong> gdje su nas očarali Statham, Stallone i Neeson. Od četvrtka pogledajte malo ženske akcije! Pošaljite mail, priju ili priku pod ruku i začinite svoj vikend mumijama, pterodaktilima i virusnim infekcijama :)

Proteklih tjedana smo u Broadway kinima mogli pogledati razne akcijske filmove gdje su nas očarali Statham, Stallone i Neeson. Od četvrtka pogledajte malo ženske akcije uz Pustolovine Adele Blanc-Sec i Resident Evil: Drugi život 3D.

Za sve ljubitelje pustolovno povijesnih filmova i francuske kinematografije od četvrtka će se na programu Broadwaya naći Pustolovine Adele Blanc-Sec. Od redatelja Peti Element i producenta Transporter snimljen je film koji je smješten u 1912. godinu. Glavnu protagonisticu Adele istraživačko novinarstvo vodi u Egipat, u svijet mumija, dok se u Parizu iz jaja starog 136 milijuna godina izleže pterodaktil.

Pustolovine Adele Blanc-Sec iz 1912. godine

U današnje vrijeme kada neki film u nastavcima postigne popularnost, posljednji dio je najbolje objaviti u 3D tehnologiji. To se upravo dogodilo i sa Resident Evil. U četvrtom nastavku domišljato nazvan Drugi život glumačku postavu zaokružuju Milla Jovovich (Peti Element), Ali Larter (Heroji) i Wentworth Miller (Zakon braće). Radnja se nije ništa bitno mijenjala, svijet je poharan virusnom infekcijom od koje oboljeli postaju zombiji. Alice (M. Jovovich) pronalazi preživjele i spašava ih od sigurne smrti. Njezina bitka s Umbrella Corporation dostiže smrtonosne razine, no u pomoć joj priskoči stari prijatelj. U nadi da će pronaći sigurno mjesto odlaze u Los Angeles, ali ulaze u zamku jer je grad preplavljen tisućama zombija.

Alice (M. Jovovich) preživjele spašava od virusne infekcije

Kao i do sada, pošaljite mail s imenom i prezimenom i naslovom Broadway na [email protected] i možda u subotu ili nedjelju s nekim mukte pogledate neki od navedenih filmova. Priju ili priku pod ruku i začinite svoj vikend.


Možda su već pročitali mail sa sretnom viješću...

Ana Šarić (Pustolovine Adele Blanc-Sec)
Mario Tomić (Drugi život)

napisala: T. Radić