Upisi i u GKM

13_09_2010
Upisi i u GKM

Početkom školske i skorim početkom akademske godine, počelo je razdoblje upisa na razne tečajeve, radionice, edukacije... Upis novih članova u <strong>Glumačke</strong> radionice - Dramskog studija za mladež vrši i Gradsko kazalište mladih! Radioničke vježbe održavat će se subotom...

Početkom školske i skorim početkom akademske godine, počelo je razdoblje upisa na razne tečajeve, radionice, edukacije... Upis novih članova u Glumačke radionice - Dramskog studija za mladež vrši i Gradsko kazalište mladih!

Zbog brojnosti članstva, redovite radioničke vježbe održavaju se subotom u trajanju od dva školska sata u nekoliko skupina koje vode glumac Vinko Mihanović i mimičar Alen Čelić.

Fotografija iz albuma Facebook grupe Glumačke radionice
Rad uključuje metode i tehnike dramske pedagogije te osnove glumačkog izričaja, scenski govor, scenski pokret, improvizacije i igranje uloga, a poseban se značaj pridaje poticanju i razvoju kreativnosti. Polaznici Studija pripremaju i kazališne predstave odnosno scenske minijature koje igraju na sceni Teatrina. Dramski studio za mladež posljednjih je godina realizirao niz uspješnih predstava te pobrao niz nagrada i priznanja.

Upis će biti organiziran prve subote u listopadu u 11 sati u prostorijama kazališta na Prokurativama, a više informacije potražite na webu GKMa.

www.gkm.hr