Propusnica okupila mlade

04_09_2010
Propusnica okupila mlade

Tako su se u PRONI-jevom trening centru u Pirovcu okupili mladi iz Italije, Slovenije, Mađarske i Hrvatske kako bi razmijenili iskustva i stekli nova znanja iz područja informiranja mladih, te planirali zajedničke buduće programe i aktivnosti.

Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj pod pokroviteljstvom Europske komisije kroz program Mladi na djelu provodi projekt Propusnica. Projekt ima za cilj promovirati izgradnju partnerstva između voditelja info centara za mlade iz EU i zemalja izvan nje.

Mladi iz susjednih zemalja razmijenili su iskustva i stekli nova znanja

Tako su se u PRONI-jevom trening centru u Pirovcu okupili mladi iz Italije, Slovenije, Mađarske i Hrvatske kako bi razmijenili iskustva i stekli nova znanja iz područja informiranja mladih, te planirali zajedničke buduće programe i aktivnosti. Trening je trajao devet dana od 25. kolovoza do 03. rujna tijekom kojih su mladi kroz grupni rad i diskusije pratili predviđeni program. Da ne ostane sve samo na učenju organiziran je i izlet u NP Krka kako bi se sudionici iz susjednih zemalja, ali i iz Hrvatske upoznali s jednim od ljepših prirodnih krajolika Lijepe naše.