Atletike i koncerata

03_09_2010
Atletike i koncerata

Vikend će započeti reprezentativnim nogometom na televiziji, ali u sportskom smislu definitivno će ga obilježiti svjetska atletika na Poljudu. Ni koncertna <strong>ponuda</strong> nije siromašna, dapače:&#160; TBF, Severina, Bambi Molesters... a lipo je kad je na kraju lita nešto i kvalitetno i besplatno :)

Vikend će započeti reprezentativnim nogometom na televiziji, ali u sportskom smislu definitivno će ga obilježiti atlektika jer Kup kontinenata u subotu i nedjelju na Poljud dovodi najveća svjetska atletska imena. Ni koncertna ponuda nije siromašna, dapače...

Poljud je donekle ulickan i spreman za atletsku elitu (foto:G.Leš)

Ovog petke na platou ispred O'Hare je Neno Belan, a TBF je na Prokurativama, uz Soul Fingerse. Ponuda koncerata velikih imena hrvatske glazbene scene nastavlja se Severinom u Vanilli. U utrobu Jungle ljudi će uvlačiti Živo blato, a u subotu će na istom mjestu Good bye summer reći Pille i Miro. Ni subota neće biti bez besplatnih, a kvalitetnih nastuoa - Replay band svirat će Tribute to Toše na Ovčicama, a Bambi Molester nastupit će na Rivi.

Prošli petak na TBF u O'Hari, a ovaj na Prokurative? (foto: V.Vrtlar)

U petak mirniju atmosferu potražite uz Doru Derado u kafiću Ely ili uz Noći filma na Zvončacu, a u Muzeju grada je drugi vikend Festivala komorne glazbe. Dok ste u điru gradom svratite pogledati i netom otvorenu izložbu u galeriji Fotokluba Split, Bagdadski zalasci čiji je autor naš najpoznatiji ratni fotoreporter - Nikola Šolić.

Klik na split.com.hr/kalendar!