Karate Kid Zamjena

01_09_2010
Karate Kid Zamjena

Od četvrtka će te u Broadway kinima moći pogledati dva nova filma - akcijski remake <em>Karate Kid</em> i romantičnu komediju <em>Zamjena</em>. Kao i do sada, <strong>pošaljite</strong> mail&#160; i možda s nekim mukte pogledate film. Ulaznice će vas čekati na blagajni, a sjedalo možete prethodno rezervirati...

Od četvrtka će te u Broadway kinima moći pogledati dva nova filma - akcijski remake Karate Kid i romantičnu komediju Zamjena.

Ljubitelji filma Karate Kid iz 1984. godine mogu pogledati novu, remake verziju. Glavna uloga pripala je Willovom sinu, Jadenu Smithu, koji svoje borilačke vještine na ekranu dijeli sa akcijskim junakom Jackie Chanom. Od redatelja filma Agent Cody Banks i scenariste originalnog filma ispričana je suvremena verzija o dječaku koji se sa svojom majkom zbog njenog posla (Taraji P. Henson) odseli iz Detroita u Peking. Nakon kulturološke razlike i zlostavljanja lokalnih nasilnika, Dre (J. Smith) upoznaje gospodina Hana (J. Chan) koji ga uvodi u svijet borilačkih vještina. Oboružajte se grickalicama i uživajte puna dva sata u ovom filmu.
Ljubitelji filma Karate Kid mogu pogledati novu, remake verziju

Nakon 4 godine od njihovog zajedničkog filma The Break Up, Jennifer Aniston i Jason Bateman ponovo su na ekranu. U društvu Patricka Willsona i Juliette Lewis nalaze se u novoj romantičnoj komediji Zamjena. Od producenata Juno i Mala miss Amerike, nastao je film u kojem J. Aniston tumači glavnu ulogu Kassie Larson, neudatu 40-godišnju ženu koja planira trudnoću, unatoč protivljenju njezinog najboljeg prijatelja (J. Bateman). Uz malu pomoć šarmantnog donatora (P. Wilson) dolazi do željenog cilja. Međutim, njezini planovi odu u potpuno krivom smjeru zbog zamjene donatora u zadnji čas, zamjene koja će se otkriti tek nakon sedam godina.
Zamjena - koja će se otkriti tek nakon sedam godina...

Kao i do sada, pošaljite mail s imenom i prezimenom i naslovom Broadway na [email protected] i možda u subotu ili nedjelju s nekim mukte pogledate neki od navedenih filmova. Ulaznice će vas čekati na blagajni, a sjedalo možete prethodno rezervirati...

Po dvije uliaznice za subot u ili nedjelju imaju:

Kristina Šaškor (Karate Kid)
Toma Pervan (Zamjena)
napisala: T. Radić