Eter mladima!

30_08_2010
Eter mladima!

Kako radio eter ne bi presušio od vrijednih informacija namijenjenih mladima svakog petka od 19 do 20 sati, od Prevlake do Sv. Roka, na frekvencijama HR Radio Split mlada ekipa osmišljava i realizira <strong>emisiju</strong><em> Info zona na radiju</em>!

Kako radio eter ne bi presušio od vrijednih informacija namijenjenih mladima svakog petka od 19 do 20 sati, od Prevlake do Sv. Roka, na frekvencijama HR Radio Split mlada ekipa osmišljava i realizira emisiju Info zona na radiju!

Svaki petak od Zadra do Prevlake u programu HR Radio Split

Rubrike Nemoj sidit doma! i Kultiviraj se! pokušat će vas iz fotelje ubaciti u neki klub, izložbeni prostor, pred neko platno ili pozornicu. Svi željni znanja, pameti, učenja, edukacija, radionica, seminara i sličnih metoda mentalnog obogaćivanja upute će dobiti u rubrici – Budimo pametniji. Izbor natječaja za stipendije i drugih oblika nagrađivanja vještina čut ćete u rubrici Natječi se. Voditeljskom dvojcu u sastavu Marijo Glavaš i Pinija Poljaković, s terena ili u studiju pridruženi su Dora Knežević, Mirta Čebulc, Goran Biličić, Marko Maljković i Ivan Kaštelan.

Emisija se realizira sredstvima Europske unije kroz program Mladi na djelu te je sadržaj emisije isključiva odgovornost Info zone i ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.