Kman u boji Marjana

29_08_2010
Kman u boji Marjana

Počelo je <strong>ostakljivanje</strong> poslovne zgrade tik uz ulicu Domovinskog rata u kojoj bi se trebali smjestiti najelitniji uredi u gradu. Očito će vrlo skoro na slobodnoj parceli niknuti još jedna novogradnja, a stanovnici Kmana su ionako navikli na loša prometna rješenja.

Počelo je ostakljivanje poslovne zgrade tik uz ulicu Domovinskog rata u kojoj bi se, prema najavama investitora, trebali smjestiti najelitniji uredi u gradu. Poslovni prostori namijenjeni su isključivo za banke, autosalon, prodavaonicu vrhunskog namještaja, skupe restorane, a bit će mjesta i za vrtić. Iza devet etaža koje će biti ostakljene u boji hotela Marjan izgrađen je stambeni dio kompleksa Eupolis.

Ostakljivanje pročelja godinu dana nakon početka izgradnje

Podsjetimo, gradnjom ovog kompleksa Kman je ostao bez sjevernog kolničkog spoja na ulicu Domovinskog rata. Nedavno je nešto zapadnije nespretno napravljen novi prilaz koji je misteriozno pored svog slobodnog prostora priljubljen uz privatno zemljište pa vozači moraju pripaziti na suženje kolnika, a pješaci na nepostojanje pločnika. Očito će vrlo skoro na slobodnoj parceli niknuti još jedna novogradnja, a stanovnici Kmana su ionako navikli na loša prometna rješenja.

napisao: Pile
foto: Ante Plazonić