Adio (sparno) lito!

27_08_2010
Adio (sparno) lito!

Navodno bi se ovim <strong>vikendom</strong> trebali oprostiti od sparnog ljeta, ali ljetni šušur u gradu nas još neće napustiti… Nogomet će ponovno biti top tema jer tjedan završava gradskim derbijem u Parku mladeži, no ni za ovaj vikend vam neće biti dovoljna grla i dlanovi, već i uši, oči, bokovi...

Navodno bi se ovim vikendom trebali oprostiti od sparnog ljeta, ali ljetni šušur u gradu nas još neće napustiti… Nogomet će ponovno biti top tema jer tjedan završava gradskim derbijem u Parku mladeži, no ni za ovaj vikend vam neće biti dovoljna grla i dlanovi, već i uši, oči, bokovi...

Tko petak provede u kafiću Ely uz akustičnu večer Dore Derado možda i subotu poželi provesti na Ovčicama uz klapu Tragos. U ponudi mirne subote je i Festival komorne glazbe koji će se kroz šest koncertnih večeri održavati u Muzeju grada. Također, ne požuri li kiša, i u petak i subotu uz dekicu na travi možete probuditi dijete u sebi uz Noći filma na Zvončacu.

TBF na Zenti 364 dana prije ovogodišnjeg nastupa (foto: Marta)

Kao što znate što u petak možete očekivati u Hemingwayu kad kažemo - spoj housea i trubačkog orkestra, Bojan Ristić brass & Joe2Shine, tako znate i što vas čeka na platou ispred O'Hare kad kažemo – TBF! Jedino baš nitko ne može garantirati što će točno Mladen Grdović prirediti u Aurori, ali fešta će svakako biti.

A kad O'Hara u subotu kaže Funkyou! svima je jasno da je njemački dvojac ponovno u Splitu. U isto vrijeme DJ Emilio pušta ljetne hitove u Versima, a Saturday Clubbing prvi puta u Junglu dovodi talentiranog splitskog Dj-a s američkom adresom dBarta.

Jel' nam ovaj vikend promaklo nešto u splitskom.kalendaru?

napisao: Pile